VREČKA PRESENEČENJA!
fb
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom RJAVI ARAGONIT

Verižica s poldragim kamnom RJAVI ARAGONIT

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Aragonite brown (Rjavi Aragonit): omogoča nam, da se počutimo udobno v svojem telesu. Posebej učinkovit je proti živčnemu trzanju in krčem, ki prihajajo iz notranjega nemira. Je zanesljiv zdravilni kamen, ki omogoča dobro ozemljitev. Uglašen je z zemljo, spodbuja ohranjanje in recikliranje. Nežno nas pripelje nazaj v otroštvo ali zunanje raziskovanje preteklosti.

Primeren za znamenja: Strelec, Vodnar

Barva: rjava

Osnovna čakra: sakralna/spolna 

Duhovni pomen: prinaša koncentracijo, notranji mir, odpravlja stres, strah in nočne more, zmanjšuje občutek osuplosti in zmede. Pomaga pri duhovnem razvoju, spodbuja dobro razpoloženje in optimizem.

Zdravilni pomen:  zaradi visoke vsebnosti kalcija učinkovito deluje proti problemom s kožo na obrazu, spremembe tkiva in kosti. Zdravi bolezni kosti, revmatizem, trd mišice in sklepe. Pomaga pri težavah z hrbtenico, želodčni živčnost in slabost. Skupaj krepi imunski sistem, prebavni trakt.

Uporaba: vsaj enkrat mesečno ga moramo očistiti negativnih energij in vibracij. Spiramo ga nekaj minut pod hladno tekočo vodo. Postavimo ga na sonce za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo. Najbolje ga je čistiti ob polni luni.

Velikost:  40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe