OB NAKUPU PREJMEŠ KAR 3 DARILCA :)
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom PIRIT

Verižica s poldragim kamnom PIRIT

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Pyrite (Pirit): je kamen intelektualnosti in zaščite. Zaradi njegove zlate barve ga imenujejo tudi kamen bogastva in dobre sreče.

Pirit je povezan z ustvarjalnostjo, omogoča razvoj in odkritje talentov, ki jih skrivamo v sebi. Povečuje sposobnost pomnjenja, je pa tudi močan zaščitni kamen in zelo primeren za ozemljitev. Kamorkoli ga bomo postavili, bo dovajal izredno močno energijo. Kot amulet nas varuje pred škodoželjnostjo in nevarnostjo.

Primeren za znamenja: vsa

Barva: zlata

Osnovna čakra: solarna, sakralna

Duhovni pomen: inspiracija pri umetnosti, matematiki, znanosti, arhitekturi. Razbremenjuje blokade, strah in stres. Skozi meditacijo učinkovito uravnovesi energije.

Zdravilni pomen:  lajša bolečine, vnetja, znižuje kislino, vpliva na bronhitis, bolezni grla, cirkulacijo krvi, vnetja mandeljnov in kožne bolezni. Blaži depresije, strah, živčno izčrpanost ter frustracije.

Uporaba: Enkrat mesečno ga postavimo v suho skodelico, priporočeno skupaj s kamnom hematitom. Ne sme se čistiti v vodi in izpostavljati soncu, saj potemni.  Ni primeren daljši kontakt s kožo, saj lahko pride do vnetja kože.

Velikost:  40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe