VREČKA PRESENEČENJA!
fb
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom FLUORITE (Fluorit)

Verižica s poldragim kamnom FLUORITE (Fluorit)

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Fluorite (Fluorit): ščiti in prečiščuje našo auro. Velja za zaščitni kristal. Odpravlja negativno energijo in stres. Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Zmanjšuje tremo.  

Primeren za znamenja: Kozorog, Ribi

Barva: vse. Najpogosteje zelena in vijolična

Osnovna čakra: srčna

Duhovni pomen: Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij. Izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Odpravi kaos na vseh področjih. Pomaga najti ravnotežje med našim umom in občutki.

Zdravilni pomen: je zelo močan zdravitelj, še posebej pri okužbah. Vpliva na sklepe in zobovje. Pri boleznih kot so astma, osteoporoza, gripa, artritis, obolenje kosti, blaži simptome. Celi kožo in zmanjšuje gube.

Uporaba: Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativne energije, ga je potrebno pogosto čistiti. Spiramo ga nekaj minut pod hladno tekočo vodo. Postavimo ga na sonce za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo. Najbolje ga je čistiti ob polni luni.

Velikost: 40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe