OB NAKUPU PREJMEŠ KAR 3 DARILCA :)
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom DALMATIAN JASPER (Dalmatinski Jasper)

Verižica s poldragim kamnom DALMATIAN JASPER (Dalmatinski Jasper)

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Dalmatian Jasper (Dalmatinski Jasper): blaži stres, napetost in konflikte. Pomaga nam najti pravo življenjsko pot, zato je odličen za ljudi, ki so negotovi glede svoje prihodnosti ali težko sprejemajo odločitve. Prav tako je kamen primeren za mlajše, saj jim bo pomagal na poti njihovega samospoznanja in nudil pomembno podporo pri pridobivanju mladostniške samozavesti.

Primeren za znamenja: Škorpijon, Oven, Devica

Barva: svetlo-siva ali kremna s črnimi pegami.

Osnovna čakra: solarna

Duhovni pomen: spodbuja kreativnost, blaži napetost, umirja konflikte. Razvija umetniški navdih in ustvarjalnost. Odpravlja nočne more, negativno razmišljanje in strah ter omogoča mirnejše spanje.

Zdravilni pomen: pomaga pri regeneraciji in zdravljenju poškodovanega tkiva, čisti kri, zmanjšuje želodčne težave, blaži kolike, pomaga proti izgubljanju uma v starosti in je učinkovit antidepresiv.

Uporaba: Vsaj enkrat mesečno ga moramo očistiti negativnih energij in vibracij. Spiramo ga nekaj minut pod hladno tekočo vodo. Postavimo ga na sonce za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo. Najbolje ga je čistiti ob polni luni.

Velikost: 40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe