OB NAKUPU PREJMEŠ KAR 3 DARILCA :)
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom amazonit

Verižica s poldragim kamnom amazonit

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Amazonite (Amazonit): zbistri duha in pomiri dušo. Imenujemo ga tudi kamen poguma in kamen resnice. Vsebuje moč in energijo reke, po kateri se imenuje ter pogum amazonskih bojevnic s katerimi je povezan.

Aktivira kreativne in umetnostne lastnosti v nas in nam pomaga, da jih bolje izrazimo. Daruje več tolerance in potrpljenja, osvobodi pred skopostjo, egoizmom in lakomnostjo.

Primeren za znamenja: Rak, Devica

Barva: svetlo modra, turkizno-zelena

Osnovna čakra: grlena, srčna

Duhovni pomen: pomirja agresijo, preplah in nemir ter zagotavlja harmonijo in ravnovesje. Daje večjo vitalnost in življenjsko moč. Položen pod vzglavnik nudi globok in sproščen spanec.

Zdravilni pomen:  deluje proti bolečinam v področju solarnega pleksusa in varuje srce. Pomirja krče in napetost na področju hrbta in vratu, blaži bolečine pri močnih, kroničnih ali migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje.

Uporaba: vsaj enkrat mesečno ga moramo očistiti negativnih energij in vibracij. Spiramo ga nekaj minut pod hladno tekočo vodo. Postavimo ga na sonce za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo. Najbolje ga je čistiti ob polni luni.

Velikost:  40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe