VREČKA PRESENEČENJA!
fb
 
1

Spletna trgovina z nakitom in modnimi dodatki

Verižica s poldragim kamnom Howlite (Magnesite)

Verižica s poldragim kamnom Howlite (Magnesite)

Cena z DDV:
9,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Howlite (Magnesite): deluje pomirjajoče. Ljudje, ki imajo malo potrpljenja in hitro vzkipijo, ga lahko nosijo v žepu in pomagal jim bo k umiritvi. Pomaga pri nespečnosti in pri premagovanju  življenjskih ovir, spodbuja k novim odločitvam in usmeritvam. Izostri razum, potrpljenje, opažanje in spomin.

Primeren za znamenja: Rak, Lev, Strelec

Barva: bela ali sivkasta s sivimi, črnimi in rjavimi črtami.

Osnovna čakra: kronska

Duhovni pomen: je odličen za meditacijo. Lajša prenapetost, živčnost, izčrpanost in posledice stresa. Prinaša vibracije poguma in potrpežljivosti.

Zdravilni pomen: ugodno deluje na bolečine, tuberkulozo, razširjene vene, ciste, delovanje ščitnice, srca, jeter, črevesja in trebuha. Odpravlja splošno slabost, žolčne kamne, ugodno vpliva na zobe in nohte. Skrbi za lepo kožo.

Uporaba: je kamen nizke trdnosti, zato je z njim treba ravnati previdno. Priporočljivo je, da ni dlje časa na vročini ali močni svetlobi. Vsaj enkrat mesečno ga očistimo negativnih energij in vibracij. Spiramo ga nekaj minut pod hladno tekočo vodo. Postavimo ga na sonce za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo. Najbolje ga je čistiti ob polni luni.

Velikost: 40 mm

Sorodni izdelki
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe