Marsikdo se sprva obotavlja, ali bo domača priprava prinesla enako zadovoljstvo kot jed v priljubljenih restavracijah. Vendar pa vam danes razkrivam skrivnosti, s katerimi bo vaš doma narejen ocvrt piščanec postal božansko dober in vam omogočil, da uživate v tej okusni jedi kar v udobju lastne kuhinje.
Izberite kakovostno piščančje meso:
Mariniranje za sočnost:
Skrivnost paniranja:
Pravilna temperatura olja:
Pravilno cvrtje:
Pravilno odcejanje:
Priloge in serviranje:
S temi skrivnostmi in nasveti boste doma pripravili božansko dober ocvrt piščanec, ki bo presegel vaša pričakovanja. S svežim piščančjim mesom, pravilnim mariniranjem, hrustljavo skorjico in okusnimi prilogami bo ta jed postala priljubljena izbira za družinska kosila, praznične večerje ali celo piknike. Uživajte v kuhanju in prijetnih trenutkih ob okusnem ocvrtem piščancu, ki ga pripravite kar doma!